Vacature kopgroep CityKerk

Wat is jouw verlangen voor onze stad? Wij zouden graag Gods liefde delen met onze stadsgenoten! Wil jij met ons meedoen? Dat kan door deel uit te maken van de Kopgroep CityKerk!

CityKerk Delft is een open vorm van kerk-zijn in de stad, vanuit de Protestantse Gemeente Delft. Met missionaire en diaconale initiatieven gericht op onze stadsgenoten en bedoeld om met hen in ontmoeting te komen. Denk aan de CityKerkDiensten (zoekdiensten), stadsgesprekken, Lichtjes voor Delft (herdenken overledenen), de Open Maaltijd in De Wending, de Bach-cantatevespers en Lichtjesavond. De kopgroep zet de lijnen uit voor de initiatieven, activiteiten en communicatie vanuit CityKerk . Dit in contact met de organisatie Oude en Nieuwe Kerk, met de wijkgemeenten, met de
commissies van bestaande activiteiten en met andere partijen in de stad.

Heb je hart voor het Evangelie, voor onze stad en onze stadsgenoten? Heb je tijd voor 1x per maand een vergadering en daarnaast het uitwerken van (nieuwe) initiatieven die we vanuit de Kopgroep initieren (dit is wat meer afhankelijk van hoeveel tijd je hier zelf in wilt steken)?
Stuur dan een mail naar info@citykerk-delft.nl, bellen kan ook, met René Strengholt (06-17008025) of Willem Bas (06-22435987)