Nog geen reacties

Vakanties voor senioren

Even er tussenuit. Zorgeloos ontspannen en genieten in een andere omgeving. Ook voor senioren, of die nu wel of geen extra zorg nodig hebben, is dit mogelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden:

1. Het vakantiebureau: vakanties met aandacht

De diaconale vakanties van hetvakantiebureau.nl zijn voor velen een begrip. Jaarlijks organiseert het bureau, dat nauw samenwerkt met de Protestantse Kerk, zo’n 92 vakantiearrangementen voor 2700 mensen die niet meer zo makkelijk alleen op vakantie gaan.

Tijdens deze vakanties staan ieder jaar ruim 1750 ervaren en enthousiaste vrijwilligers dag en nacht klaar om de vakantiegasten een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. Zij helpen bij de activiteiten, (persoonlijke) verzorging en bieden een luisterend oor.

In de Hofkerk liggen een aantal brochures. De vakantiegids kan aangevraagd worden via info@hetvakantiebureau.nl of telefonisch via 0343-745890. Verdere informatie is te vinden op www.hetvakantiebureau.nl.
Vraag de vakantiegids aan

2. Haardvuurweek

Wordt u ook zo blij van een warm drankje en een praatje bij een knapperend haardvuur? Of geniet u liever van een boswandeling in de frisse buitenlucht? Tijdens onze hartverwarmende Haardvuurweek kan het allemaal! Gaat u mee?

U kunt u nu aanmelden voor de Haardvuurweek 2020. Van 25 januari t/m 1 februari 2020 verblijft u in Nieuw Hydepark, gelegen op het landgoed Hydepark, tussen de bossen van Doorn. Het is een modern en lichte vakantielocatie, uitstekend aangepast voor mensen die zorg nodig hebben. Vrijwilligers, waaronder verpleegkundigen, staan voor u klaar om u te helpen bij de dagelijkse verzorging en het activiteitenprogramma. Wilt u meer weten over deze vakantie? Lees dan verder in de vakantiebrochure. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij.

U kunt de aanmeldformulieren via de website Stichting SIV downloaden. U kunt ook contact met Stichting SIV opnemen, als u de formulieren liever thuisgestuurd krijgt.

Contactgegevens
Stichting SIV
Postbus 371
2501 CJ Den Haag
T 070-3181654
E buro@stichting-siv.nl
W www.stichting-siv.nl
B NL49 INGB 0001 8743 42

download de flyer Vakanties voor senioren