47 boodschappenpakketten voor de Voedselbank

Er zijn met de spaaractie van de PLUS veel boodschappenpakketten gespaard voor de voedselbank.  8 januari waren de eerste vier dozen binnen. Woensdag 23 februari appte Cees van der Sluys “Ik ben vanmorgen boodschappen wezen doen. Ik heb de 20 kaarten ingeleverd. krijg vandaag nog een doos van van die vrouw die zaterdag die 14 kaarten bracht. ”

Hieronder de bedankbrief van de voedselbank

Aan de gulle gevers van de Plusdozen,

Dinsdag 1 maart mocht de Voedselbank Delft 47 Plusdozen vol met boodschappen in ontvangst nemen. De 47 Plusdozen zijn het resultaat van het ter beschikking stellen van evenzovele spaarkaarten door de mensen van de wijkgemeente van de Hofkerk en de wijkgemeente van de Immanuelkerk. Het spreekt voor zich dat wij erg dankbaar zijn voor deze grote opbrengst. Niet alleen zij wij heel blij met de opbrengst aan producten die wij weer uit kunnen delen aan mensen die dat hard nodig hebben. Even belangrijk is dat wij steun ervaren van de mensen uit de kerken. Het doet ons goed om die verbondenheid te voelen en te ervaren en geeft ons een extra motivatie om ons werk met volle inzet te blijven doen.
Wij willen jullie dan ook heel hartelijk danken, mede namens de cliënten van de Voedselbank, voor de prachtige opbrengst.

Met vriendelijke groet,
Voedselbank Delft