Veilig naar de kerk

U bent meer dan welkom om in de Hofkerk de viering bij te wonen. Als wij ons allemaal aan de regels houden is het veilig om de viering te bezoeken.

Hieronder nog even de regels op een rij:

• De rijen stoelen in de kerkzaal staan verder uit elkaar
  • Tussen mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen blijven 2 stoelen leeg
  • In de dienst wordt niet gezongen
  • Er is geen koffie-drinken na afloop
  • Er is wel kindernevendienst, maar geen oppas
  • Om alle risico’s te vermijden worden voorlopig mensen nog niet opgehaald en thuisgebracht
  • Bent u gezond en wilt u komen? U bent van harte welkom!

Aanmelden is wel zo fijn!

Om zicht te houden op hoeveel mensen er komen en wie er zijn is het fijn als u/jij zich even aanmeldt. Aanmelden kan

• telefonisch op vrijdagmiddag tussen 2 en 4 uur (06-30488725) of
  • via een mail aan aanmelden@hofkerk-delft.nl (tot uiterlijk vrijdagmiddag 4 uur).

AANMELDEN KERKDIENST

Geef aan met hoeveel personen u komt, en of daar kinderen bij zijn voor de kindernevendienst. Bij teveel aanmeldingen komt u vast op de lijst voor een week later. Zo hopen we toch als gemeente elkaar weer te kunnen ontmoeten.

Thuis volgen via kerkomroep en Youtube

Thuis kunt u de diensten volgen via Kerkomroep.nl (Delft, Hofkerk) en Youtube. Alle informatie  en de liturgie van de zondag vindt u steeds op de pagina Kerkdiensten van onze website www.hofkerk-delft.nl.

KERKDIENSTEN   KERKOMROEP HOFKERK    YOUTUBE LIVE STREAM DIENST   MATERIAAL VOOR DE KINDEREN