Nog geen reacties

Vergeet me niet – Houd goede moed

Pastorale actie – Het zijn vreemde tijden, horen we keer op keer in de contacten die wij hebben. Hoe langer het coronavirus aanhoudt, des te meer verlangen mensen ernaar dat de regels versoepeld worden, en we onze ‘gewone’ gang weer kunnen gaan. Wat vooral gemist wordt is het contact met elkaar: bij het koffiedrinken na de dienst en op dinsdagmorgen, in de verschillende kringen, en het op bezoek komen van familie en vrienden, het zomaar even een praatje maken op straat.

Vooral voor de ouderen in onze gemeente is het moeilijk; vooral voor hen in verpleeghuizen en verzorgingshuizen, waar geen of nauwelijks contacten zijn. Om vooral u als senioren van onze gemeente een teken van leven te geven, worden deze week bij gemeenteleden van 75 en ouder een attentie  bezorgd.

Fijn dat jongeren, tieners en kinderen, zich hebben aangemeld om de attentie ( op gepaste afstand) te bezorgen. We denken aan u in deze moeilijke tijd, en willen u een hart onder de riem steken. Houd goede moed, wensen wij u toe vanuit de Hofkerk.