Nog geen reacties

Wasstraat en cupcakes voor Kinderkerkkamp

De vakantie komt in zicht en er zijn nog een paar plekjes voor het kinderkerkkamp. De leiding heeft een kleine crowdfunding voor het kamp opgezet; een wasstraat, en lekkere gebakjes.

Hallo daar zijn we weer!!
Elk jaar organiseren wij een inzamelactie voor het kamp zodat we leuke dingen kunnen kopen en doen. Door Corona kunnen wij niet de actie doen die wij elk jaar doen, daarom hebben wij dit jaar een hele leuke actie bedacht namelijk een wasstraat.

Heeft u thuis een vieze fiets, auto, step of rollator staan kom dan op 12 juni naar de Hofkerk. Vanaf 12:00 tot 15:00 zullen wij uw fiets, auto of rollator schoonmaken tegen een kleine vergoeding.

Tijdens het wachten kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en loop gerust ook langs onze kraam. Hier verkopen wij wat lekkers zoals cupcakes, brownies, appelgebak etc.

Wij hopen u hier allemaal te kunnen ontvangen zodat wij er een mooie actie van kunnen maken. Neem voldoende contant geld mee en een bakje waar het gebak in kan!

 

Wil je meehelpen of gebakjes bestellen (bijv. voor Deel je Cake op 20 juni), stuur dan een mailtje naar kinderkamphofkerk@gmail.com