Nog geen reacties

We blijven omzien naar elkaar!

De feestdagen zijn weer voorbij en voor veel mensen breekt er nu een tijd aan van (thuis) werken en leren of de dagen thuis proberen te vullen . De lockdown maakt dat velen van ons zich alleen voelen en de winter duurt voor veel mensen lang.

We mogen hoop putten uit de vaccinaties tegen Corona en we weten dat de lente weer gaat komen maar voor nu betekent het volhouden!

Ook het Pastorale werk gaat gewoon door. Veel mensen zien naar elkaar om en geven elkaar aandacht door een telefoontje, kaart of een bezoekje als dit mogelijk is.  Hartverwarmend waren de acties in de decembermaand en nu is het goed om met elkaar vol te houden. Aandacht te blijven geven . Het pastorale team vergadert weer digitaal op 25 januari . En we willen dan met elkaar delen hoe we zorg en aandacht kunnen blijven geven aan onze gemeenteleden of mensen in onze omgeving.

We hebben uw hulp nodig om te weten welke mensen extra aandacht nodig hebben. Jong en oud .

Zoek je tips. Lees  >> Blijf in contact!

Weet u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken?  Neem zelf contact op of stuur een kaart en geef het door aan het pastorale team.  Dat kan via hvdcoordinator1@gmail.com

Samen staan we sterk!

Namens het pastorale team,
Meta de Vries