Nog geen reacties

Webinar over zomereenzaamheid

De coalitie Eén tegen eenzaamheid organiseert  27 mei 2021 van 10.30 – 12.00 uur een webinar over zomereenzaamheid onder de titel De Delftse zomer van ontmoeting.

Hoewel de tijd snel voorbij gaat, zijn we nog steeds niet geheel af van de Coronapandemie die ons al zolang in de greep heeft. Met zijn allen worden we nog steeds gedwongen voorzichtig te blijven en dat betekent eveneens voorzichtig met het organiseren van fysieke activiteiten. Hoewel het eind van de beperkende maatregelen in zicht lijkt, is de situatie van het “oude normaal” nog lang niet bereikt. Wel zijn steeds meer (en vooral) ouderen gevaccineerd en dat biedt perspectief! Zeker met de komende zomer op het oog en het vooruitzicht dat begin juli het grootste gedeelte van ons allen volledig gevaccineerd zal zijn. De afgelopen periode hebben we het van vertegenwoordigers van veel instellingen gehoord: “Deelnemers snakken er naar om elkaar, bij activiteiten, weer te zien en te ontmoeten”.

Voor ouderen houdt houdt soms de zomer in, dat activiteiten in vakantietijd worden stopgezet. Hoe kunnen we als coalitie zorgen het geen saaie zomer worden, maar een Delftse zomer van ontmoeting

Het webinar is voor coalitiepartners en voor iedereen die zich wil aansluiten

Donderdag 27 mei 2021 van 10.30 – 12.00 uur.

  • Hoe bereiden we ons voor om deelnemers een leuke/gezellige en ontspannende zomerperiode te bezorgen.
  • Wie en welke organisaties zijn actief deze periode.  Welke creatieve ideeën zijn er en wilt u delen en uitvoeren.
Meldt u aan, voor 20 mei 2021, bij Anja Mulder, per mail anmulder@delft.nl. Geef hierbij aan namens welke organisatie u komt en op welk telefoonnummer u (indien nodig) bereikbaar bent.

Na ontvangst van uw aanmelding wordt het volledig programma aan u toegezonden.
We zien u graag op 27 mei!

Namens de kerngroep Eén tegen Eenzaamheid,

Peter Janssen ( Delft voor Elkaar) voorzitter.