Nog geen reacties

Week van de ontmoeting

Van 30 september t/m 7 oktober is er in Delft weer de Week van de ontmoeting. Er vinden vele activiteiten plaats om Delftenaren dichter bij elkaar te brengen.

Programma

Alle activiteiten staan in het teken van ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen. Zo kunt u bijvoorbeeld meedoen met het stadsgesprek, stoelgym of een natuurwandeling. Iedereen is welkom bij ‘De Week van de ontmoeting’.

Zelf iets doen?

Ook buiten ‘De Week van de ontmoeting’ zijn er in Delft activiteiten om elkaar te ontmoeten. Daarnaast zijn vrijwilligers altijd welkom. Wilt u actief worden als vrijwilliger? Meld u dan bij één van de deelnemende partijen.

Onschatbare waarde

“Ik ben ontzettend trots op alle vrijwilligers en medewerkers,” zegt Karin Schrederhof, wethouder wonen, wmo en sport. “Ze hebben weer een megaprestatie geleverd. Dank aan iedereen die zich hier in Delft voor inzet. In het bijzonder de vrijwilligers. Zij zijn van onschatbare waarde. Het houdt de  samenleving én de vrijwilliger gezond en veerkrachtig.”

Delftse coalitie tegen eenzaamheid

‘De week van de ontmoeting’ is onderdeel van het landelijke actieprogramma ‘Eén tegen eenzaamheid’. In de Delftse coalitie tegen eenzaamheid werken maatschappelijke organisaties en ondernemers samen zoals Delft voor Elkaar, Humanitas, SSBO, Pieter van Foreest, de kerken en de gemeente Delft.

Meer weten?

Bekijk dan alle alle activiteiten. Dit overzicht vindt u ook in de Stadskrant Delft van zondag 26 september. De krant vindt u in de Delft op Zondag van komend weekeinde.