Nog geen reacties

Week van de ontmoeting 2023

De Delftse coalitie tegen eenzaamheid organiseert voor de 5e  keer ‘De week van de ontmoeting’. Van 28 september t/m 4 oktober vinden vele activiteiten plaats om Delftenaren dichter bij elkaar te brengen. Ook op 5 en 6 oktober zijn er activiteiten.

Alle activiteiten staan in het teken van ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen. Iedereen is welkom bij de Week van de ontmoeting. Want eenzaamheid aanpakken is in Delft een kwestie van samen doen. Zo kunt u samen bewegen, koffiedrinken en met elkaar eten in een studentenhuis.

‘Zicht op eenzaamheid’

Medewerkers van Tzorg en Pieter van Foreest kunnen een training ‘Zicht op eenzaamheid’ volgen. Wat kunnen ze vanuit hun rol betekenen? Deze medewerkers, die ondersteuning bieden in het huishouden, krijgen regelmatig signalen die kunnen duiden op eenzaamheid.

Tante Lien (Wieteke van Dordt)

Donderdag 5 oktober komt Tante Lien (Wieteke van Dordt)  in Delft zingen en vertellen over weemoed en verlangen.  Kent u gevoelens van weemoed en verlangen?   Tante Lien steekt iedereen een hart onder de riem.

Voor hen die willen weten wat je vooral zelf kan doen om trieste gevoelens te overwinnen!

Reserveer uw (gratis) kaarten via administratie@delftvoorelkaar.nl. En wordt gekeken om vervoer te regelen, dus laat dat u niet weerhouden.

Tijd 14.00 – 15.30 uur, zaal open vanaf 13.30 uur
Locatie Podiumhal 015 – Schieweg 15B

Activiteiten

Deelname aan de activiteiten is gratis, tenzij anders aangegeven. Veel plezier!

Download hier