Nog geen reacties

Wie in beweging blijft, blijft fit

Wie in beweging blijft, blijft fit

Wie in conditie wil blijft traint. Hij/zij gaat naar de sportschool, of gaat wandelen of fietsen. Door te bewegen blijven de spieren soepel en behoudt je fitheid. Dat geldt niet alleen voor spieren, het geldt ook voor je denken, of voor geloven.
Je bent nooit te jong, of te oud om te geloven.

Geloven heeft wat weg van fitness. Wie zin zoekt in het leven, zal daarvoor in beweging blijven en trainen. Zo kunnen de nodige pondjes eraf, of kan er veerkracht en uithoudingsvermogen opgebouwd worden. Dat kan alleen, of met anderen in een groep.

Dit kan net als de sportschool op veel manieren, die passen bij wat jij nodig hebt op wilt.  De één wil meer weten over God, de Bijbel, of de kerk, een ander juist hoe je het kan toepassen in het leven van alledag. De één wil meer erover praten, de ander wil juist iets doen, of mensen ontmoeten.

Samen in beweging

De  Wijkgemeentes van de Hof van Delft, Vierhoven en Immanuël werken hierin samen. Zij bieden samen een rijke variëteit aan van kringen en groepen, die zich bezighouden, met Bijbel, geloven en leven.

Vaak is de eigen kerkplek, als sportschool voor de godsdienstoefening, heel vertrouwd, maar met het gezamenlijke aanbod willen wij u ook uitdagen om over de gemeentegrenzen heen te stappen en deel te nemen aan een van bijzondere avonden of activiteiten in één van de andere kerkplekken.

Dominees in de Carrousel

De predikanten gaan dit jaar in ieder geval die uitdaging aan. Zij komen bij u langs.  Elk zullen ze in een carrousel één of twee bijeenkomsten verzorgen in de andere wijken.

Maar er zijn meer activiteiten die we samendoen en die we tellen tot het gemeengoed van 3 wijken. We denken hier o.a. aan de Voettocht voor de vrede, de Kerstmissie en de Sociëteit in de Vierhovenkerk. Daarnaast zijn er dit jaar ook een paar avonden, die we samen organiseren voor alle drie de wijken.

In het totale aanbod proberen we rekening te houden met mensen, die voor een heel seizoen zich ergens aan willen verbinden, of voor korte reeksen, of alleen maar een bijeenkomst.

We hopen dat er iets voor u bij zit, en dat we hiermee in beweging krijgen!

Download en Agenda

Download het programma van  activiteiten in de de Hofkerk, Wipmolen en Vierhovenkerk

Kijk in de Agenda  om op de hoogte te blijven van aanvangstijden, plaats  en wijzigingen

In dit programmaboekje vindt u het overzicht van activiteiten  en (thema-) bijeenkomsten en daarnaast zal via het Protestants  Kerkblad Delft, Nieuwsbrieven, website, mededelingen op de  beamers en op nog meer verrassende wijzen u op de hoogte  gehouden worden dat we er zijn en wat we doen.