Nog geen reacties

Wil jij ook wat betekenen voor jouw buurt?

Beste buurtbewoners,
Wij zijn twee betrokken mensen en zien dat er in de Voordijkshoorn veel gebeurt. Er zijn mooie initiatieven en activiteiten. Helaas is dit niet voor iedereen zichtbaar en weet niet iedereen wat er speelt en mogelijk is. Wij werken zelf al een tijdje aan een online platform, www.kijkopdevoordijk.nl, waarop zichtbaar gemaakt wordt wat er in de wijk gebeurt. Iedereen kan daaraan mee doen en zelf dingen plaatsen. Wij zouden het heel erg leuk vinden als dit platform nog leuker in interessanter wordt. Zodat iedereen weet: bij KijkopdeVoordijk kan ik vinden wat er in de buurt gebeurt. En kan ik misschien mensen vinden die mij willen helpen met mijn initiatief.

Wil jij ook wat betekenen voor jouw buurt?

We zijn op zoek naar enthousiaste buurtbewoners die samen met ons dit avontuur aan willen gaan. Wil jij mee helpen om zichtbaar te maken wat de Voordijkshoorn zo mooi maakt? Kom dan naar onze gezellig avond op dinsdag 1 september a.s. We vertellen je meer over de aanpak die we voor ogen hebben (mijnbuurtje.nl) en kunnen meteen al je vragen beantwoorden.

Waar zien we elkaar?

Op woensdag 30 september zien we elkaar in wijkcentrum De Parel, Van Beresteynstraat 99. Je bent welkom om 19.30. De avond is rond 21.00 afgelopen. Neem gerust je buren, vrienden of familie mee. Iedereen is welkom!