Nog geen reacties

Zendingskalender 2021 bestellen

De Zendingserfgoedkalender 2021 toont batiks van ds. Khristian Aris Widodo (ontwerp) en de Batik Workshop Kalipenten (uitvoering) uit Yogyakarta, Java Indonesië.

Het thema luidt: Eenheid in verscheidenheid. Hier verbeeld als het samen optrekken in een sfeer van tolerantie en wederzijds respect van volgers van de grote godsdiensten in Indonesië. Eenheid in verscheidenheid is ook het nationale symbool van de Indonesische republiek.

Ook dit jaar hebben we een primeur, want op veler verzoek hebben we een serie kerstkaarten gemaakt met werk van ds. Aris en zijn batik studio. Een serie bestaat uit vier dubbele kerstkaarten met als thema’s De herders, De geboorte, De wijzen en De Vlucht naar Egypte (dubbelgevouwen 14,8 x 10,2 cm) met bijpassende enveloppen en als bonuskaart een enkele ansichtkaart met de afbeelding Eenheid in verscheidenheid die ook op de voorzijde van de kalender is afgebeeld. Klik hier om het set kerstkaarten te bekijken (pdf).

Ook dit jaar biedt de Centrale ZWO Commissie de jaarlijkse missie zendingskalender aan voor € 9,=. Dit jaar kunt u dus ook een setje mooie kaarten kopen die kosten 6 euro.

Omdat in deze tijd van Corona u misschien niet naar de kerk kunt komen, kunt u de kalenders  ook per telefoon bestellen  of per mail cees.vdsluys@gmail.com  0152125848